dtHome = JOBINPLACE
dtRootHome = JOBINPLACE

dtRoot = JOBINPLACE
  •  
  •  
  •  
  •  
   
Til kursister

Hvad kan JOBINPLACE gøre for dig?

Er du ledig eller sygemeldt og har svært ved at finde tilbage til job eller uddannelse, kan JOBINPLACE hjælpe dig på vej. I vores særligt tilrettelagte forløb tager vi udgangspunkt i dig og dine ressourcer for at udarbejde en realistisk plan frem mod målet: Uddannelse eller job.

Hvad indeholder et forløb hos JOBINPLACE?

Det specifikke indhold og længden af forløb mm. varierer fra sted til sted, men der er nogle generelle kendetegn ved ethvert forløb hos JOBINPLACE:

Hos JOBINPLACE har du en fast kontaktperson, som vil samarbejde med dig og din kommunale sagsbehandler om at få lagt en plan for din tilbagevenden til arbejdsmarkedet eller uddannelse.

Du vil derudover møde jobkonsulenter og undervisere, som vil støtte og styrke dig i at skabe forandringer i dit liv.  Du får også mulighed for at knytte an til andre, som befinder sig en situation, der minder om din. I JOBINPLACE tror vi på, at vi som mennesker bliver stærkere i fællesskab, at vi kan lære af hinanden, og at den enes succes kan virke som inspiration for de andre.

Oftest vil en virksomhedspraktik være en del af et forløb hos JOBINPLACE, da man her får mulighed for at prøve sig selv og en arbejdsplads af, før en ansættelse i samme virksomhed eller anden. Vi har et stort netværk af virksomheder, som gerne vil hjælpe personer, som har brug for optræning for at komme ind på arbejdsmarkedet.

Alt, hvad der foregår i et forløb hos JOBINPLACE peger mod det endegyldige mål: At finde vejen ind i job eller uddannelse, med hensyntagen til de udfordringer, der findes hos den enkelte.

En af vores tidligere kursister, Mads Strauss, har skrevet en rap til os - se og hør den her:

 

Hvordan tilmelder jeg mig et forløb hos JOBINPLACE?

Tilmelding til alle vores forløb sker gennem det lokale jobcenter. HER kan du se, hvilke forløb vi tilbyder, og i hvilke byer.